Naar overzicht

Mark Allemekinders

  • Service monteur bij IHC Fundex
  • Heinkenszand
  • 30

Vorig jaar heb ik meegedaan aan de Kustmarathon. Toen heb ik door kramp in m’n benen helaas na 36 kilometer de handdoek in de ring moeten gooien. Verder heb ik nog diverse keren de halve marathon gelopen en wat kleinere wedstrijden.

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik begonnen om regelmatig hard te lopen. Vooral om mijn conditie te verbeteren en omdat het een lekkere uitlaatklep is waarbij je je hoofd even kan legen.

Hoe ben je lid geworden van het Kustmarathonteam van ZLM?

Vorig jaar heb ik bijna alle Kustmarathontrainingen meegedaan. Hierbij zag ik dat het ZLM team ook vaak aanwezig was. Toen ik op Facebook de oproep zag dat je als klant kon inschrijven, heb ik geen seconde getwijfeld en meteen ingeschreven. Nu mag ik met dit leuke, gezellige team deelnemen aan de Kustmarathon.

Hoe zien je voorbereidingen op de aankomende Kustmarathon eruit?

Binnenkort heb ik een test om je omslagpunt te bepalen. Op basis hiervan wordt er een schema opgesteld. Hier ga ik komende periode dan ook mee aan de slag.

Wat zijn je doelen voor deze Kustmarathon?

Vorig jaar wilde ik binnen de 4 uur eindigen, toen kreeg ik kramp waardoor ik uit moest stappen. Nu wil ik ‘m gewoon uitlopen en vooral genieten!