Naar overzicht

Rob Bartels

  • Productcoördinator bij ZLM
  • Steenbergen
  • 32

Mijn hele sportieve leven heeft eigenlijk altijd om voetbal gedraaid, verder dan wat loopjes van hooguit 5 of 6 km in de zomer- of winterstop kwam ik dan niet. Sinds de uitbraak van het coronavirus het voetbal plat heeft gelegd, ben ik eens gaan uitproberen hoe steeds iets verder hardlopen zou bevallen. Ik heb nog altijd een voorkeur voor voetbal, maar inmiddels zou ik wel erg graag één keer de kustmarathon uitlopen.

Ik voetbal normaal gesproken op zondag bij SC Welberg. In mijn vrije tijd probeer ik leuke dingen te doen met mijn zoons (Bobby 2 jaar en Lewis 2 maanden) en vriendin, ga ik graag uit eten en drink ik graag een biertje met vrienden of familie.

Hoe ben je lid geworden van het Kustmarathonteam van ZLM?

Ik werk bij ZLM nauw samen met de collega’s die hierbij betrokken zijn. In het verleden heb ik de kustmarathon ook al geregeld van dichtbij meegemaakt, omdat ik altijd bij een van de bevoorradingspunten stond voor dit team. Sinds die ervaringen heeft het altijd wel een beetje gekriebeld om een keer de kustmarathon te lopen.

Hoe zien je voorbereidingen op de aankomende Kustmarathon eruit?

In overeenstemming met Jos den Hollander heb ik een trainingsschema opgesteld. Aan de hand van dit schema hoop ik goed voorbereid aan de start te verschijnen.

Wat zijn je doelen voor deze Kustmarathon?

Zonder blessure uitlopen.