Naar overzicht

Wilma Salm

  • Medewerker Hospitality bij ZLM
  • 's-Heer Hendrikskinderen
  • 31

Door de jaren heen ben ik met vlagen fanatiek met hardlopen. (lees als een paar maanden en dan zakt dat fanatieke gevoel vaak weer;) )
Wel een aantal wedstrijden gelopen zoals de PZC loop en de Ladiesrun maar nooit echt verder dan 10 km afstanden gedaan.

In mijn vrije tijd doe ik graag paardrijden!

Hoe ben je lid geworden van het ZLM kustmarathonteam van ZLM?

Op het werk kwam er een mail voorbij die gericht was aan collega’s die hardlopen. Met daarin de vraag of je interesse had om aan te sluiten bij het ZLM kustmarathonteam om deel te gaan nemen aan de Kustmarathon van 2021. Ik was net weer een aantal weken gestart met hardlopen en dacht goh ja waarom niet?! Meteen een stok achter de deur om het eens langer vol te houden dan een paar maanden.

Hoe zien je voorbereidingen voor de aankomende Kustmarathon eruit?

Ik mocht van ZLM een omslagpuntmeting laten doen bij Jos den Hollander. Ook heeft Jos een trainingsschema voor mij gemaakt waar ik me nu zo goed mogelijk aan probeer te houden. Super natuurlijk dat je die mogelijkheid krijgt van ZLM, want er worden dan wel een aantal dingen duidelijker met hardlopen en zeker voor een leek als ik. Je traint verantwoord, effectief en voor mij dus die prima stok achter de deur dat ook in de trainingen iemand kan zien hoe je het hebt gedaan.

Wat zijn je doelen voor deze Kustmarathon?

Voorop staat voor mij de hele ervaring om een keer mee te doen met de Kustmarathon! Ik zou het dus al heel stoer vinden om hem uit te lopen zonder blessures. De tijd die ik erover doe is voor mij niet belangrijk, dit hele traject is al uitdaging genoeg!