Naar overzicht

Weer een enthousiast en sterk team

Zaterdag 7 oktober is de dag! Dan staat er weer een sterk ZLM Kustmarathonteam aan de start in Burgh-Haamstede. Omdat het de 20ste editie is, hebben we ook oud-deelnemers uit ons team uitgenodigd om weer mee te doen.

Kick off

Het was een mooi weerzien tijdens de kick-off op 20 april. Gelukkig gaat het grootste deel van het team van de afgelopen jaren ook dit jaar de uitdaging weer aan. En we hebben ook een paar nieuwe klanten en medewerkers mogen verwelkomen. De groep bestaat nu uit ruim 20 deelnemers. De ervaring loopt weer erg uiteen. Zo loopt de een voor de allereerste keer een marathon, terwijl anderen Uutlopers zijn of met internationale marathons en trails meelopen. Die gevarieerdheid maakt dat het er zo gezellig aan toe gaat in het team. Er is geen onderlinge concurrentie. Wel veel lol en ervaringsuitwisseling. Dat bleek ook weer tijdens de pittige corestability waar we de avond mee afsloten. De komende maanden blijven we samen trainen onder leiding van Tim Pleijte en Jos den Hollander.

Lopen voor het KWF

Net als elk jaar verbinden we een goed doel aan de prestaties van het team. De keus voor het KWF is dit jaar een logische. Helaas leveren verschillende teamgenoten momenteel een zware persoonlijke strijd door ziekte. Maar ook hierin zijn we er voor elkaar.